dijous, 4 de juliol del 2013

SESSIÓ 4: PREZI I MÉS COSES


Avui hem començat fent un repàs, com sempre, de la sessió anterior. Treballar amb la metodologia ERITE ens permet reflexionar sobre el que hem après compartint experiències.
La primera tasca ha estat molt divertida, hem creat un POPPLET individual per endevinar en gran grup que és mentida de cadascú. Visionant els diferents mapes hem jugat a què és veritat i que és mentida.

QUÈ NO ÉS VERITAT 


A continuació ens hem iniciat en una nova eina digital per fer presentacions, PREZI, no és gens fàcil però tot es començar. A nivell grupal hem creat un "Decàleg de funcionament" d'aquesta eina.

Posteriorment i per començar a practicar, cadascú a iniciat l'activitat de convertir una tasca 1.0 en una més avançada amb eines 2.0 utilitzant el PREZI com a recurs de presentació. Tot un repte!! 

Després del descans hem recordat com s'escurça una adreça URL amb l'aplicació TINYURL, una opció que ens facilita la feina. 

A banda hem tornat a una eina lúdica i divertida, el google docs, per aprendre a crear formularis amb diferents plantilles. Aquest recurs té les següents utilitats pedagògiques:

  • Esbrinar els coneixements previs de l'alumnat.
  • Recollir les dades de tutoria.
  • Permet la comunicació de l'equip docent per fer el seguiment d'un/a alumne/a.

Finalment hem descobert el DOODLE, una aplicació molt adequada per planificar esdeveniments: sortides, trobades amb el professorat com sopars, dinars... tothom pot triar la data, hora, lloc.. del que volem fer i així arribar a un acord ràpidament.


Continuem aprenent cooperativament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada